Zeemeermins Blogje

Mijn leven, mijn ervaringen, mijn favoriete websites… Ik deel het allemaal met u op mijn blog.

Rondreis in Vietnam

op 3 april 2012

Verre vliegvakanties zijn de duurste reizen die je kunt maken. Toch krijg je waar voor je geld. Want wie na een tiental uur vliegen uit het vliegtuig stapt waant zich in een andere wereld. Vliegtuigen zijn eigenlijk een soort tijdmachines. Je overbrugt namelijk verschillende tijdszones en je komt terecht in een totaal andere cultuur en tijdsgeest. Wie uit het vliegtuig stapt ziet onmiddellijk vele andere en onbekende gezichten. Ook vallen meteen andere gewoontes op en zie je andere gerechten op het menu staan. De ervaringen in een luchthaven is al een deel van de reis en pas dan besef je dat uw vakantie kan beginnen.

Een vliegvakantie naar Vietnam is een goede tip om je te wanen in een andere wereld. Je kunt een reis naar Vietnam reserveren bij de touroperator Neckermann. De 12-daagse rondreis heet ‘keizerlijke pracht’ en krijgt voor de volgende drie aspecten 5 sterren: bevolking, cultuur, natuur. Een op en top volledige reis dus!

Vietnam kent helaas een sombere geschiedenis in het dichte verleden. Maar het land herpakt zich dubbel zo hard. Vietnam beschikt over een prachtige natuur en is bezaait met historisch-culturele rijkdom. Toeristen willen genieten van deze pracht en praal en helpen zo het land weer omhoog. Vietnam omarmt dan ook haar toeristen als geen ander land in het Verre Oosten. Iedere reiziger wordt warm onthaalt en je kunt er samen met plaatselijke gidsen het land verder ontdekken. Bekijk hier het volledige promramma van de rondreis in Vietnam. Droom nu al weg van het prachtige en verre land en lees de mooie plaatsen die je er gaat bezoeken.

asset18cb7.ashx?w=290&as=1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: